sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Doll house kisa

Kuvakisa: Hirviö omassa ympäristössään
" Lohikäärme on suuri liskomainen taruolento, joka tunnetaan tarustoista kautta maailman. Lohikäärmeet ovat hahmoltaan yleensä matelijamaisia, suomuisia tai sulkapeitteisiä ja siivekkäitä, joskus neli- ja joskus kaksijalkaisia petoja. Usein lohikäärmeet pystyvät syöksemään tulta. Lohikäärmeet söivät lihaa, myös ihmisiä. Ne asuivat usein luolissa ja vartioivat siellä aarrettaan ja ryöstämäänsä neitoa." (Wikipedia)

Jinafire tuskin popsii ihmisiä välipalakseen, mutta tuli liittyy mielestäni oleellisesti lohikäärmeisiin :) Halusin kuvaan fiilistä Jinasta nauttimassa tulen lämmöstä jossakin maan alla, kenties jonkun linnan kellarissa.



Neidin tukka hieman kärähti tai itseasiassa suli :< luulin turvavälin liekkeihin olevan tarpeeksi iso, mutta saunan lämpö pääsi yllättämään.. mutta onneksi tukka ei mennyt kokonaan piloille.

http://agitemaria.blogspot.fi/2013/07/kisa.html#comment-form   <-- linkki kisaan

4 kommenttia:

  1. Hei, kiva blogi sulla ja onnea kisaan! :)
    Liityn pian lukijaksi.
    Kerroit jossain aiemmassa postauksessa että ostit Ghoulian sarjis vaatesetin. Niin onko Tuusulan puuilo Hesassa? Ja onko siellä viellä noita sarjis vaatesettejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Puuilo kauppa on Tuusulassa ja Tuusula on aika lähellä Helsinkiä (about puolen tunnin matka), mutta ne ovat kuitenkin eri kaupunkeja. Nyt en oo vähään aikaan siellä käynyt. Silloin kun ostin sen niin siellä ei ollut muuta monsteri kamaa kun muutama vanhempi vaatepakkaus (eli silloin vielä löytyi Ghoulian sarjis vaatteet).

      Poista
  2. Kiitos osallistumisesta, todella hieno kuva!
    Toivottavasti hiukset ei sulanu pahasti :/ Poden vähän syyllisyyttä kun kuva oli miun kisaa varten varten :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan turhaan, mulla oli jo aiemmin tarkoitus kuvata Jinafirea tulen ääressä mutta sain vasta kisan myötä aikaiseksi ;D

      Poista